Μία έγκυρη διεύθυνση email. Όλα τα emails του συστήματος θα αποστέλλονται σε αυτή τη διεύθυνση. Η διεύθυνση email δε δημοσιοποιείται και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν επιθυμείτε να λάβετε νέο κωδικό πρόσβασης ή επιθυμείτε να λάβετε μέσω email συγκεκριμένα νέα ή ειδοποιήσεις.
Επιτρέπονται αρκετοί ειδικοί χαρακτήρες, όπως το κενό, η τελεία (.), η παύλα (-), η απόστροφος ('), η κάτω παύλα (_) και το παπάκι (@).
Εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για το νέο λογαριασμό και στα δύο πεδία.
• Το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής σελίδας και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.thess.climateschools.gr υπόκειται σε συγκεκριμένους Όρους Χρήσης που δεσμεύουν οποιονδήποτε χρησιμοποιεί και αποκτά πρόσβαση σε αυτές, υπό οποιαδήποτε εκδοχή και έκφανσή τους. Οι Όροι Χρήσης και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που επισυνάπτονται στους κάτωθι συνδέσμους δεσμεύουν όχι μόνο τους χρήστες της σελίδας και της πλατφόρμας, αλλά και τους επισκέπτες τους και καταλαμβάνουν κάθε αναπαραγωγή του περιεχομένου σε κάθε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, συμπεριλαμβανομένης της αναδημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα. Με την πλοήγηση και χρήση της πλατφόρμας, οι χρήστες και οι επισκέπτες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Οι Όροι Χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση, με μόνη υποχρέωση την ανακοίνωση της τροποποίησης μέσω του διαδικτυακού ιστοτόπου της. Η χρήση της πλατφόρμας ύστερα από την ανακοίνωση της τροποποίησης θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή της εν λόγω τροποποίησης εκ μέρους των χρηστών και των επισκεπτών. Η χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τον νόμο και τους παρόντες Όρους Χρήσης. Κάθε νέος χρήστης που εγγράφεται στην πλατφόρμα αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων που περιέχονται στα links που ακολουθούν: https://thess.climateschools.gr/oroi-hrisis-istoselidas https://thess.climateschools.gr/prostasia-prosopikon-dedomenon