Τρί, 08/06/2021 - 10:27
fidaki

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου αποφάσισαν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας με έναν ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο.

Δημιούργησαν μία ψηφιακή εκδοχή του πολύ γνωστού παιχνιδιού «φιδάκι», στην οποία κατάφεραν να συμπεριλάβουν χρήσιμες πληροφορίες για την ενεργειακή εξοικονόμηση, εμπλουτίζοντας παράλληλα και τις ψηφιακές τους δεξιότητες.

Οι καλές πρακτικές που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας σε ανεβάζουν στη σκάλα, ενώ αντίθετα οι κακές πρακτικές σε στέλνουν στο στόμα του φιδιού!

Τα παιδιά του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου κατάφεραν μέσα από το παιχνίδι να ευαιθητοποιήσουν τους φίλους και τις οικογένειες τους για το σημαντικό αυτό θέμα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παίξτε και εσείς, για να εξοικειωθείτε με την εξοικονόμηση ενέργειας διασκεδάζοντας, στον παρακάτω σύνδεσμό!

https://view.genial.ly/607bff535d85620d3981055f/interactive-content-snakes-and-ladders-for-saving-energy?fbclid=IwAR115zLDOxVu_AtU8DlftLtt_kPVe7y9FuGefdkg_BXgJj1NfIr1K-jvZ98